Huizenmarkt Elden – december 2019

Wonen in Elden is erg populair. Een groot aanbod is er dan ook niet beschikbaar. Toch staan er weer een aantal bekende huizen uit Elden in de verkoop. Hier 3 dorpsbekende huizen die nu in de markt zijn voor een nieuwe eigenaar.


Drielsedijk 7

Drielsedijk 7

De boerderij ligt op een perceel van maar liefst 1290 m2, gelegen in het Eldense park Westerveld. De 6 slaapkamers, royale woonkamer met houtkachel en leeshoek en moderne keuken in landhuisstijl, maken dit huis uniek. Perfect voor bewoners die dicht bij de natuur willen zijn op elk moment. Vraagprijs € 800.000 k.k. Lees meer.


Rijksweg-West 5

Rijksweg-West 5

Dit huis is de helft van een dubbel woonhuis en ligt op een groot perceel van 720m². Het heeft een dubbele garage, een multifunctioneel ‘pakhuis’ en een tuin op het zuiden. Ook heeft dit huis een veranda en meerdere zonnepanelen, Vraagprijs: € 415.000 k.k. Lees meer.


Klapstraat 25

Klapstraat 25

Dit vrijstaande pand gelegen aan de Klapstraat komt uit 1906. Het huis heeft 4 slaapkamers, staat op een perceel van 438m². De ruime tuin biedt mogelijkheden, maar mist op dit moment een stukje privacy. De vraagprijs is € 375.000 k.k. (momenteel verkocht onder voorbehoud). Lees meer.

Foto’s en informatie:
Funda.nl