Lid worden

Wil je meepraten, meedoen en erbij horen? Word dan lid van Dorpsvereniging Elden. Bij een lidmaatschap van De Dorpsvereniging ontvang je ook het dorpsblad Hallo Elden.

Je bent al lid voor € 22,50 (meerpersoonshuishouden) of € 19,50 (eenpersoons huishouden) per jaar. Meld je aan via het formulier hierna.
Voor postbezorging buiten Elden rekenen wij € 10,- extra per jaar.

Wat doet Dorpsvereniging Elden?

Dorpsvereniging Elden wil het dorpse en groene karakter van Elden koesteren en bewaren, zonder de aansluiting te verliezen met nieuwe ontwikkelingen. Met jouw steun kunnen we dit blijven doen. Ook steun je met jouw contributie de activiteiten die in Elden plaatsvinden. En dat zijn er heel wat! Paaseieren zoeken, de 4-daagse doortocht, Halloween, Sinterklaasintocht en de Kerstmarkt. De Stichting Evenementen Elden (SEE) organiseert de Koningsdagviering, Westerveld Fair en het Oogstfeest. Stichting het Eldens Landschap onderhoudt met vrijwilligers het historisch hekwerk en de fruitbomen in de parken. Elden Kids organiseert allerlei activiteiten voor de jeugd. Deze evenementen worden geheel of gedeeltelijk gefinancierd of gefaciliteerd door de Dorpsvereniging Elden.

Meld je hier aan

 

  Ja, ik word lid van Dorpsvereniging Elden

  Eenpersoons huishoudenMeerpersoons huishouden

  Ik geef toestemming aan Dorpsvereniging Elden voor automatische afschrijving van de contributie.

  Mocht er een tijdelijke fout optreden?

  Stuur de volgende gegevens naar info@elden.nl

  • Voor + Achternaam
  • E-mailadres
  • Straat en huisnummer
  • Postcode
  • Plaats
  • Eenpersoons of gezin
  • IBAN + Ten name van
  • Handtekening (foto of scan) voor toestemming automatische incasso

  Automatische incasso

  Hiermee geef je ons toestemming om het bedrag van € 22,50 (gezin) of € 19,50 (éénpersoonshuishouden) automatisch af te schrijven. Een automatisch incasso bespaart ons namelijk veel werk en kosten. De contributie wordt ieder jaar rond 1 mei afgeschreven. Het lidmaatschap stoppen kan altijd, opzeggen één maand voor deze datum. Contributiewijzigingen worden van tevoren bekend gemaakt op deze website en in Hallo Elden.

  Alvast bedankt voor je steun. We heten je graag welkom!