Verhuur Dorpshuis

De zaal is momenteel niet beschikbaar voor verhuur.
De bestuurskamer is wel beschikbaar voor verhuur.

Voor wie?
Het huren van een ruimte in het dorpshuis voor feestjes, bijeenkomsten en vergaderingen ed. behoort tot de mogelijkheden en kan een goede optie zijn voor mensen die op zoek zijn naar een betaalbare locatie. 

Faciliteiten
In het dorpshuis is een bestuurskamer (ruimte met vergadertafel en acht stoelen) en een zaal beschikbaar voor de verhuur. De zaal is voorzien van tafels, stoelen, een bar en een kleine keuken. 
Het gebouw is rolstoelgebruiker toegankelijk. Er zijn twee toiletten aanwezig (waarvan één ook geschikt voor mindervaliden).

Beschikbaarheid
Bekijk de bezetting in de agenda hieronder.

Kosten Zaal (maximaal 50 personen)
Zaalhuur voor leden van de Dorpsvereniging Elden kost € 70,- (voor 6 uur). Voor niet-leden is dit € 100,- (voor 6 uur). Dit is inclusief een uur versieren vooraf en opruimen nadien. Elk uur langer kost € 15,-. 

Kosten Bestuurskamer (maximaal 8 personen)
Huur van bestuurskamer kost € 35,- per vergadering/gebruik. Boeken van de bestuurskamer kan door te mailen naar info@elden.nl.

Lid worden Dorpsvereniging
Lid worden van de Dorpsvereniging Elden kan door te mailen naar info@elden.nl. Contributie wordt jaarlijks in rekening gebracht. (Vermeld in je mail de volgende gegevens: Voornaam, achternaam en mailadres.)

Zaal

Zaal Dorpshuis
Agenda | Zaal

Bestuurskamer

Bestuurskamer
Agenda | Bestuurskamer