Huizenmarkt Elden – April 2020

Wonen in Elden is erg populair. Een groot aanbod is er dan ook niet beschikbaar. Toch staan er weer een aantal bekende huizen uit Elden in de verkoop. Hier 3 dorpsbekende huizen die nu in de markt zijn voor een nieuwe eigenaar.

I.W.J. Vos de Waelstraat 10

Vos de waelstraat
I.W.J. Vos de Waelstraat 10

Dit huis is een twee-onder-een-kap woning. De woonruimte in dit huis is perfect voor een gezin. Er zijn namelijk 4 slaapkamers aanwezig. De tuin ligt op het zuid-westen en heeft daarmee vele zon uren. De huidige bewoners geven aan dat zelfs de bonte specht zo nu en dan even langs komt. Op het perceel van 257 vierkante meter, staat een ruim huis van 141 m². Vraagprijs 399.000 k.k.


Allegrolaan 21

Allegrolaan 21

Dit in ruimte bijna gelijke huis aan dat in de Vos de Waelstraat (142 m² woonruimte), staat in de tuin van Elden. Lang staat het daar nog niet. Het is namelijk gebouwd in 2014. Ook dit huis is een twee-onder-een-kap woning. De tuin is met 75 m², 25 m² kleiner dan die van huis 1 en ligt op het westen. In dit huis sta je dus op met zon in de voortuin en eindig je de dag met zon in de achtertuin. De vraagprijs is € 425.000 k.k. en daarvoor heb je wel een zeer jonge woning met een gezellig uiterlijk.


Drielsedijk 7

Drielsedijk 7

En ja, helaas nog steeds op zoek naar een nieuwe bewoner: Deze boerderij aan de Drielsedijk. Het ligt op een perceel van maar liefst 1290 m2, gelegen in het Eldense park Westerveld (Erfgrond). De 6 slaapkamers, royale woonkamer met houtkachel en leeshoek en moderne keuken in landhuisstijl, maken dit huis uniek. Perfect voor bewoners die dicht bij de natuur willen zijn op elk moment. Je moet wel even diep in de buidel tasten. De vraagprijs van deze natuurboerderij is namelijk € 800.000 k.k.


Foto’s en informatie:
Funda.nl

Bekijk ook

1960-e1554104907653
Opgelet! Wegwerkzaamheden voorjaar 2024
De gemeente werkt aan een veiliger en fijner RijnWaalpad Arnhem – Nijmegen 2024 De gemeenteraad heeft...
Logo-dorpsvereniging-Elden-V6
Algemene ledenvergadering
Hierbij nodigen wij u uit voor onze Algemene Ledenvergadering op 12 maart a.s. in ons Dorpshuis. U bent...
Meulenhokers5
Het Dorpshuis gekraakt?
De Motorclub uit Elden kraakt het dorpshuis en barricadeert terrein met pallets en spandoeken. In een...
TVT
Vrijwillige thuishulp
Voor wie is vrijwillige thuishulp bestemd? Vrijwillige hulp is bestemd voor jou als mantelzorger, juist...