Koningsdag met Bootsma’s Cocktails op wielen

27 april was het Koningsdag, een dag vol oranje, samen zijn en feesten. Dit jaar ging dat net een beetje anders. De grote festivals konden helaas niet doorgaan, geen kleedjesmarkt en geen oranje spelen…

Maar deze maatregels waren geen reden voor de Eldenaren om suf thuis te zitten. Straten werden versierd en muziek werd gedraaid. Iedereen lekker buiten in de tuin op een nette 1,5 meter afstand!

Blijf op de hoogte van leuke acties in de toekomst:

Cocktails aan huis, wat wil je nog meer?

Ook Bistro Bootsma heeft haar deuren moeten sluiten door het virus. Maar dit betekend niet dat het team van de bistro stilzit. Op maandag kwam Bistro Bootsma met haar hele team door de straten van Elden om alle feestende mensen te voorzien van heerlijke vers gemaakte cocktails!

Voorzien van muziek, limoenen, sinaasappels en heel veel alcohol ging Bootsma de straten langs met een echte Mixologist die in rap tempo heerlijke cocktails neerzetten!

Zelf heb ik ook zeker genoten van mijn heerlijk Balón 43 in de zon. Het was één groot feest! En het betalen ging gemakkelijk met een tikkie!

Heb je afgelopen maandag nou net de cocktailwagen gemist? Probeer ze eens zelf thuis te maken met deze heerlijke cocktailrecepten van Elden @home.

Iedere zaterdag gratis soep

Naast deze toffe actie deelt Bistro Bootsma ook iedere zaterdag gratis soep uit. Met iedere week weer een andere heerlijk recept. Deze week bijvoorbeeld: een lekker Champignon – Truffelsoepje.

Bekijk ook

1960-e1554104907653
Opgelet! Wegwerkzaamheden voorjaar 2024
De gemeente werkt aan een veiliger en fijner RijnWaalpad Arnhem – Nijmegen 2024 De gemeenteraad heeft...
Logo-dorpsvereniging-Elden-V6
Algemene ledenvergadering
Hierbij nodigen wij u uit voor onze Algemene Ledenvergadering op 12 maart a.s. in ons Dorpshuis. U bent...
Meulenhokers5
Het Dorpshuis gekraakt?
De Motorclub uit Elden kraakt het dorpshuis en barricadeert terrein met pallets en spandoeken. In een...
TVT
Vrijwillige thuishulp
Voor wie is vrijwillige thuishulp bestemd? Vrijwillige hulp is bestemd voor jou als mantelzorger, juist...