Huizenmarkt Elden – Januari 2021

Wonen in Elden blijft erg populair. De huizenmarkt lijkt aardig oververhit door de grote vraag. Veel huizen zijn er dan ook niet beschikbaar. Toch staan er weer een aantal bekende huizen uit Elden in de verkoop. Hier vind je 4 dorpsbekende huizen die nu in de markt zijn voor een nieuwe eigenaar.

Rijksweg-West 35

Rijksweg-West 35

Deze zeer ruime woonboerderij (woonoppervlakte: 299 m²), uit het jaar 1905, in het centrum van Elden, staat op een perceel van 3.503 m². Een enorm ruime keuken met openslaande deuren geeft toegang naar één van de meerdere terrassen op het zonnige zuiden. Koken doe je hier dan ook vast met veel plezier. Daarbij heeft het huis veel karakter en dat zie je aan de hoge plafonds, authentieke details en bijvoorbeeld aan de grote deel (die met 50 m² prima te gebruiken is als atelier, klusruimte, bijkeuken of alle drie.). Met 4 ruime slaapkamers, kantoorruimte, 5 garages/schuren en een eigen boomgaard (‘Eldense Blauwe’) biedt dit perceel tal aan mogelijkheden. Vraagprijs 745.000 k.k.


’t Hofje 16

’t Hofje 16 (Verkocht onder voorbehoud)

In ’t Hofje in net iets verderop in Elden, vind je dit knusse huisjes met 97 m² woonoppervlak, maar met alles wat je nodig hebt. De frisse woonkamer en keuken zijn modern ingericht, terwijl het schuurtje, de overkapping en houtopslag in de achtertuin juist een authentieke sfeer uitstralen. Een gezellige sfeer is de uitkomst van deze combinatie. De vraagprijs is € 299.000 k.k. (Ondertussen verkocht onder voorbehoud)


Klapstraat 70 A

Klapstraat 70 A

Deze vrijstaande woning, aan de Klapstraat, met een woonoppervlak van 202 m² op een perceel van 1150 m² heeft een vraagprijs van € 775.000 k.k. Volgens de beschrijving van de verkoper heeft het huis 4 slaapkamers en een ruime garage. We zullen het echter met deze woorden moeten doen. Met slechts 9 foto’s van het perceel krijgen we helaas maar een klein inkijkje in dit ruime pand met leuke tuin.


Drielsedijk 7

Drielsedijk 7

En ja, helaas nog steeds op zoek naar een nieuwe bewoner: Deze boerderij aan de Drielsedijk. Het ligt op een perceel van 1290 m2, gelegen in het Eldense park Westerveld (Erfgrond). Hij is al iets gedaald in prijs, maar met een vraagprijs van € 775.000 k.k. is het waarschijnlijk de jaarlijkse erfpacht van € 12.284,76 die de toekomstige bewoners afschrikt.


Foto’s en informatie:
Funda.nl

Bekijk ook

Samen Eten
Samen Eten
Eén keer per maand is er op vrijdagavond een bijeenkomst van het Samen Eten. Een groepje van per keer...
Copy of Dorpsplatform uitnodiging
ALV & Openbare vergadering | Dorpsplatform Elden | 9 mei 2023
Voor leden van het Dorpsplatform Elden is 9 mei 2023 een algemene ledenvergadering die start om 19:15...
WhatsApp-Image-2020-12-18-at-13.21
Elden van grijs naar GROEN
Suzan van Vlaanderen, inwoonster van Elden, kreeg het idee om de straat te vergroenen. Tijdens een kerstbijeenkomst...
dierenbescherming2-1
Help jij met collecteren?
Collecte Dierenbescherming 2023De collecte van 2023 wordt gehouden in de week van Dierendag. Help jij...