Samen Eten

Samen Eten

Eén keer per maand is er op vrijdagavond een bijeenkomst van het Samen Eten. Een groepje van per keer 4 vrijwilligers kookt voor tussen de 20 en 25 gasten een 3 gangen menu. Het is eten wat de pot schaft en je zit gezellig met elkaar aan lange tafels die met zorg zijn gedekt. Vaak wordt er gekookt naar een bepaald thema, (bijvoorbeeld voorjaar, oosters of Italiaans). Als de gasten aan tafel zitten word vanaf 18.00 het voorgerecht geserveerd.

Voor wie is ‘Samen Eten’?
Het Samen Eten is bedoeld voor alle mensen uit Elden, jong en oud. Het 3 gangen menu kost 6 euro en dit is exclusief  de drankjes.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden door een mailtje te sturen naar Sameneten@Elden.nl of een appje te sturen naar 06-83678784. Als er geen plekje meer voor je vrij is, kun je je al opgeven voor de volgende keer.

Meehelpen?
Als je het leuk vind om te helpen koken of/en te serveren kun je je ook aanmelden voor het Samen Eten team. Je komt dan in een groeps-app en als er weer Samen Eten is wordt via de app geregeld wie er die keer kunnen van het team. Zo ben je elke keer met een ander groepje vrijwilligers verantwoordelijk voor een gezellige avond. Ook hiervoor kun je naar bovenstaand mailadres een berichtje sturen.

Bekijk ook

Wij-vinden-dat-het-unieke-dorpse-karakter-van-Elden-het-waard-is-om-te-behouden-en-te-verrijken-voor-toekomstige-generaties
Reactie Dorpsplatform Elden op besluit verkoop grond locatie Elderhoeve door Gemeente Arnhem
Het Dorpsplatform Elden heeft op 15 mei 2024 een reactie gestuurd naar betrokken wethouders betreffende...
Verslag_werkbezoek_aan_Stichting_Sociaal_Wijkteams_ArnhemREV
Inloopavond 21 mei Elden beschermd dorpsgezicht.
Zoals u ongetwijfeld weet, heeft de gemeente Arnhem de procedure opgestart voor het aanwijzen van Elden...
1960-e1554104907653
Toelichting Beschermd Dorpsgezicht Elden + Q&A
Toelichting-beschermd-dorpsgezicht-EldenDownloaden QA-EldenDownloaden
Logo-dorpsvereniging-Elden-V6
Notulen ALV-2022 goedgekeurd.
Tijdens de Algemene ledenvergadering van de Dorpsvereniging Elden zijn de notulen van de ALV-2022 goedgekeurd....