Eldense kunst: een passieportret!

Weer zo’n tof idee van een Eldense Ondernemer. Namelijk Petra van Houdt van Openbaar Beleven. Petra maakt super leuke en unieke “portretten” voor een dierbare.

Ben je op zoek naar een speciaal cadeau voor iemand die het verdient? Verras diegene met een PASSIEPORTRET! Niet een portret van hoe je er uit ziet maar een portret van wie je bent!

Hoe werkt het?

Als je mij minimaal 5 hobby’s of typische dingen doorgeeft van diegene voor wie het cadeau bedoeld is dan maak ik er een A3 formaat kunstwerk van waarin 3 kenmerken uitgebeeld zijn. Ik maak dit niet op de computer maar met de hand met verschillende papiersoorten en speciale stiften waardoor het beeld een levendige charme krijgt.

Voorbeelden

Hij sleutelt graag aan z’n Citroën 2CV, houdt van voetbal en Zweden en Noorwegen zijn z’n favoriete vakantieland.

Hij is half Italiaans, zij doet aan Flamencodansen en samen drinken ze graag een rood wijntje.

Hij doet veel vrijwilligerswerk voor Elden o.a. voor de Lucaskerk en de Openbare boekenkast. Hij houdt van gezelligheid en samen een lekker biertje drinken.

Zij houdt van kamperen, vindt de 4 elementen water-aarde-vuur-lucht belangrijk en werkt met vrouwen verbinden.

Als je ongeveer 1 à 2 weken van tevoren besteld dan heb je het werk op tijd in huis. Zo hoef je niet de deur uit om iemand te feliciteren met een jubileum, verjaardag, geboorte, afscheid op het werk, om een hart onder de riem te steken of welke andere gelegenheid dan ook om iemand heel persoonlijk te verrassen! Of doe jezelf gewoon een passieportret cadeau 😉

Ontmoet Petra

Ik ben Petra van Houdt en woon sinds 11 jaar in Elden tegenover de Lucaskerk. Op mijn 21ste ben ik in Arnhem komen wonen als student aan de Hogeschool voor de kunsten. Ik heb daar ook Frank, mijn man leren kennen. We zijn allebei opgegroeid in Brabant en hebben helemaal ons plekje gevonden in het dorpse Elden.

Een paar jaar geleden ben ik begonnen met mijn eigen bedrijf Openbaar Beleven. Ik verbindt mensen met een plek en met elkaar, als ’t even kan met kunst als middel. In Elden doe ik dat als vrijwilliger. Zo heb ik bijvoorbeeld de Openbare boekenkast geïnitieerd en de Quiz’t georganiseerd. Nu het erg rustig is met opdrachten vind ik het leuk om mijn creativiteit in te zetten voor de Passieportretten.

Waar kan je Petra vinden?

Petra van Houdt

06 45600419

Bekijk ook

Wij-vinden-dat-het-unieke-dorpse-karakter-van-Elden-het-waard-is-om-te-behouden-en-te-verrijken-voor-toekomstige-generaties
Reactie Dorpsplatform Elden op besluit verkoop grond locatie Elderhoeve door Gemeente Arnhem
Het Dorpsplatform Elden heeft op 15 mei 2024 een reactie gestuurd naar betrokken wethouders betreffende...
Verslag_werkbezoek_aan_Stichting_Sociaal_Wijkteams_ArnhemREV
Inloopavond 21 mei Elden beschermd dorpsgezicht.
Zoals u ongetwijfeld weet, heeft de gemeente Arnhem de procedure opgestart voor het aanwijzen van Elden...
1960-e1554104907653
Toelichting Beschermd Dorpsgezicht Elden + Q&A
Toelichting-beschermd-dorpsgezicht-EldenDownloaden QA-EldenDownloaden
Logo-dorpsvereniging-Elden-V6
Notulen ALV-2022 goedgekeurd.
Tijdens de Algemene ledenvergadering van de Dorpsvereniging Elden zijn de notulen van de ALV-2022 goedgekeurd....