Eldense kunst: een passieportret!

Weer zo’n tof idee van een Eldense Ondernemer. Namelijk Petra van Houdt van Openbaar Beleven. Petra maakt super leuke en unieke “portretten” voor een dierbare.

Ben je op zoek naar een speciaal cadeau voor iemand die het verdient? Verras diegene met een PASSIEPORTRET! Niet een portret van hoe je er uit ziet maar een portret van wie je bent!

Hoe werkt het?

Als je mij minimaal 5 hobby’s of typische dingen doorgeeft van diegene voor wie het cadeau bedoeld is dan maak ik er een A3 formaat kunstwerk van waarin 3 kenmerken uitgebeeld zijn. Ik maak dit niet op de computer maar met de hand met verschillende papiersoorten en speciale stiften waardoor het beeld een levendige charme krijgt.

Voorbeelden

Hij sleutelt graag aan z’n Citroën 2CV, houdt van voetbal en Zweden en Noorwegen zijn z’n favoriete vakantieland.

Hij is half Italiaans, zij doet aan Flamencodansen en samen drinken ze graag een rood wijntje.

Hij doet veel vrijwilligerswerk voor Elden o.a. voor de Lucaskerk en de Openbare boekenkast. Hij houdt van gezelligheid en samen een lekker biertje drinken.

Zij houdt van kamperen, vindt de 4 elementen water-aarde-vuur-lucht belangrijk en werkt met vrouwen verbinden.

Als je ongeveer 1 à 2 weken van tevoren besteld dan heb je het werk op tijd in huis. Zo hoef je niet de deur uit om iemand te feliciteren met een jubileum, verjaardag, geboorte, afscheid op het werk, om een hart onder de riem te steken of welke andere gelegenheid dan ook om iemand heel persoonlijk te verrassen! Of doe jezelf gewoon een passieportret cadeau 😉

Ontmoet Petra

Ik ben Petra van Houdt en woon sinds 11 jaar in Elden tegenover de Lucaskerk. Op mijn 21ste ben ik in Arnhem komen wonen als student aan de Hogeschool voor de kunsten. Ik heb daar ook Frank, mijn man leren kennen. We zijn allebei opgegroeid in Brabant en hebben helemaal ons plekje gevonden in het dorpse Elden.

Een paar jaar geleden ben ik begonnen met mijn eigen bedrijf Openbaar Beleven. Ik verbindt mensen met een plek en met elkaar, als ’t even kan met kunst als middel. In Elden doe ik dat als vrijwilliger. Zo heb ik bijvoorbeeld de Openbare boekenkast geïnitieerd en de Quiz’t georganiseerd. Nu het erg rustig is met opdrachten vind ik het leuk om mijn creativiteit in te zetten voor de Passieportretten.

Waar kan je Petra vinden?

Petra van Houdt

06 45600419

Bekijk ook

zeep
Wintermarkt | 2 dec
Zaterdag 2 december van 15.00 – 19.00 is er in het dorpshuis in Elden en in de tuin bij de Brink 13 een...
Samen Eten
Samen Eten
Eén keer per maand is er op vrijdagavond een bijeenkomst van het Samen Eten. Een groepje van per keer...
Copy of Dorpsplatform uitnodiging
ALV & Openbare vergadering | Dorpsplatform Elden | 9 mei 2023
Voor leden van het Dorpsplatform Elden is 9 mei 2023 een algemene ledenvergadering die start om 19:15...
WhatsApp-Image-2020-12-18-at-13.21
Elden van grijs naar GROEN
Suzan van Vlaanderen, inwoonster van Elden, kreeg het idee om de straat te vergroenen. Tijdens een kerstbijeenkomst...