Eerste KNVB Leeuwinnen Voetbalfestival bij Eldenia

De OranjeLeeuwinnen hebben zich gekwalificeerd voor het WK in Frankrijk en doen er de komende maanden alles aan om daar een goed resultaat neer te zetten. In deze periode kunnen meiden deelnemen aan KNVB activiteiten om samen veel plezier te beleven aan voetballen, het spel te leren en kennis te maken met voetballen.

De KNVB organiseert namelijk samen met veel amateurclubs het Leeuwinnen Voetbalfestival op verschillende plaatsen in het land.

Of je nu lid bent van een vereniging of niet, alle meiden van 10 t/m 15 jaar kunnen meedoen. Het doel is om zoveel mogelijk meiden zich voor eventjes een OranjeLeeuwin te laten voelen. In drie uur tijd proberen de deelneemsters 11 verschillende voetbalvormen uit, zoals 4 tegen 4, 2 tegen 2, pannavoetbal, schieten op een gatendoek of met een snelheidsmeter. Aan het eind ontvangen alle meiden een goodie van de KNVB.

Op vrijdag 5 april vindt het Leeuwinnen Voetbalfestival plaats bij voetbalvereniging Eldenia in Arnhem (Westerveldsestraat 26, Arnhem). Op de dag zelf ben je vanaf 17.00 uur welkom, de activiteiten starten rond 17.30 uur en de dag eindigt rond 19.00 uur.

Inschrijven voor het Leeuwinnen Voetbalfestival is verplicht. Op de site van Eldenia kun je meer informatie vinden over het Leeuwinnen Voetbalfestival en het inschrijven.