Zomer in Gelderland start in Elden!

Ieder jaar organiseert TV Gelderland de zomer in Gelderland. Elke werkdag bezoekt de omroep een ander dorp die een grote opdracht met elkaar uitvoeren, een parade maakt én meedingt naar de titel “Mooiste dorp van Gelderland”. Vier jaar geleden heeft Elden al eens meegedaan, dit jaar mogen we weer! Op MAANDAG 5 AUGUSTUS kunnen we Elden samen op de kaart zetten!

Hoe kun je meedoen?
– Organiseer mee met de parade, meld je zo snel mogelijk!
– Kom om 9 uur naar de Brink om de opdrachten te horen en kijk wat je kunt doen.
– Kom om 17.30 uur naar de Brink als publiek en tel mee voor het eindbedrag!

Meld je bij Petra: mail petra2cv@live.nl of bel 06 45600419

’s Ochtends om 9 uur krijgt het kernteam (10 personen) een opdracht met verschillende deelopdrachten. De vorige keer ging dat over de Nijmeegse vierdaags doortocht. Er moet dan van alles gebeuren maar wat precies…. Dat weten we ’s ochtends pas. We hebben dan ook van alles en iedereen nodig; denk aan naaien, timmeren, regelen…. Geen idee verder maar het wordt een race tegen de klok! Rond 17.30 uur moet alles zo’n beetje klaar zijn want dan loopt de tribune vol. We moeten samen voor zoveel mogelijk mensen op de Brink zorgen want om 18 uur worden de mensen geteld. Hoe meer hoe beter dus nodig iedereen uit, deel de oproep op social media etc. Maakt niet uit waar de mensen vandaan komen, al komen ze uit Maastricht of Groningen, het gaat puur om het aantal mensen! Ook moeten we een parade organiseren. In deze parade laten we zien waar Elden trots op is! De optocht trekt dan door de poort tijdens de uitzending.

Het programma is van 18-19 uur en dan worden de punten opgeteld. Hebben we alle opdrachten goed uitgevoerd? Hebben we genoeg mensen op het plein gekregen? Dan winnen we een geldbedrag van maximaal €1000,- voor een mooi Eldens doel wat we samen mogen kiezen.

En dan is de druk van de ketel en kunnen we samen nog even lekker nafeesten op het plein. Samen met de Horeca ondernemers willen we er nog een gezellige after-party van maken. De organisatie gaat nu net starten dus hoe of wat precies, weten we nu ook nog niet.

Op Facebook Eldens geheim houden we jullie op de hoogte omdat dat het snelste communiceert. Natuurlijk trekken we alles uit de kast om iedereen te informeren; er komen nog overal posters, een artikel in de kranten, Eldenonline.nl en radio en tv dus je komt er niet onderuit: doe gezellig mee!