Saskia en Kees vertellen

Vrijwilligersavond 2017

Op zaterdag 28 oktober j.l. was het weer zo ver.

Onze jaarlijkse vrijwilligersavond in het Dorpshuis te Elden. Van begin af aan was er een gezellige en ontspannen sfeer en werd iedereen bij binnenkomst voorzien van een kopje koffie.

Frank Gerritsen opende de avond als voorzitter van de dorpsraad. Hij heette alle bezoekers van harte welkom en bedankte iedereen voor zijn inzet gedurende het afgelopen jaar. ( zie foto) In het bijzonder bedankte hij Albert Roovers die werd benoemd  tot “vrijwilliger van het Jaar”  Frank maakte nog van de gelegenheid gebruik om advies en onze hulp in te roepen als begin volgend voorjaar de achterzijde van het Dorpshuis opnieuw in de verf wordt gezet.

In overleg met diverse vrijwilligers was een soort bardienst opgesteld zodat iedereen gezellig kon babbelen en de bar bemand was zodat iedereen daar zijn/haar drankje kon halen.

Het servies en bestek werd zoals vorig jaar ter beschikking gesteld door “het Pleyn” en “Ons Huus” waarvoor wij de betreffende eigenaren hartelijk bedanken.

Ditmaal stond de avond in het teken van “Italie en pasta”. Een aantal vrijwilligers hebben weer hun uiterste best gedaan en een heerlijke maaltijd samengesteld. Er waren 2 soorten soep,  2 salades, risotto, pasta en een Toscaanse visschotel. Zelfs een heerlijk toetje ontbrak niet aan de maaltijd.

Gezien de lege pannen en schalen viel het ook ditmaal weer in de smaak en werd er flink gegeten.

Natuurlijk was onze eigen fotografe ( Maaike Melgers) weer van de partij en druk in de weer om diverse momenten voor iedereen vast te leggen. We kunnen terugkijken op weer een zeer geslaagde avond. Een paar mensen, die tot het laatst bleven, hebben gezamenlijk de zaal weer ingericht voor de volgende activiteit en alles netjes achtergelaten.

 

Met vriendelijke groet

Saskia en Kees