’t Winkeltje

In ’t Winkeltje vind je de leukste Eldense cadeau artikelen. Leuk voor jezelf of om te geven aan een ander. Vrienden of kennissen een leuk aandenken geven aan Elden, of is er een baby op komst bij de buren? Haal snel een leuke gift in huis als kado.

Eldense Ansichtkaarten – Direct verkrijgbaar

Omdat je elkaar na zo lang niet hebt gezien of omdat je wat van je wil laten horen. Dan mag je ook trots zijn op je dorp, met een knipoog.

Het allerleukst is het natuurlijk als je ze verstuurt met een Elden postzegel.

De kaarten kosten € 6,- per setje van 5.

Wil je bestellen?

Stuur een appje naar Ineke de Groot:
06 42752052.
Je krijgt dan een tikkie en ik stop de kaarten bij je in de brievenbus!

Eldense Vlag – Direct verkrijgbaar

Er zijn er dit jaar nog genoeg dagen om de vlag trots te laten wapperen. Dus ben jij nieuw in Elden of heb je nog geen Eldense vlag in huis? Koop dan nu voordelig een echte Eldense Vlag voor €20,-.

  • Als echte Elden-fan hang jij jouw vlag natuurlijk ook uit op je verjaardag.
  • En vier jij als trotse ouder natuurlijk de geboorte van je kind, met het uithangen van de vlag.

Om een prachtige Eldense vlag te bemachtigen, neem je contact op met:
Guzi Nold via telefoon 06 206 800 22
of mail je naar guzinold@me.com


Elden Merchandise

Voor de echte Elden fans is er nu Elden Merchandise. Producten met een Eldens tintje. Momenteel hebben we vlaggen, postzegels, mokken en rompertjes verkrijgbaar. Dit assortiment zal in de toekomst uitbreiden. Wil jij als echte Eldenaar of Elden fan jouw trots uiten, kies dan een leuk en orgineel product hieronder of geef iets cadeau.

Postzegels Wapen van Elden – Nu verkrijgbaar

Een vel van 10 zelfklevende postzegels met het wapen van Elden. Te gebruiken om brieven te versturen binnen Nederland. Op de postzegel is het wapen van Elden afgebeeld. Een vel van 10 zegels kost €12,95. De levertijd is ongeveer één week.* Bestellen kan door via de knop hieronder het formulier in te vullen. Geef hierin aan hoeveel vellen je wilt bestellen en op welk adres je woont.

Eldense Postzegels – Nu verkrijgbaar

Een vel van 10 zelfklevende Eldense postzegels. Te gebruiken om brieven te versturen binnen Nederland. Op de postzegel is de Eldense vlag afgebeeld, samen met Molen ‘de Hoop’ en de oude kaart van Elden. Een vel van 10 zegels kost €12,95. De levertijd is ongeveer één week.* Bestellen kan door via de knop hieronder het formulier in te vullen. Geef hierin aan hoeveel vellen je wilt bestellen en op welk adres je woont.

Mok met Eldense Vlag – Verkrijgbaar

Begin je dag goed met een mok met de Eldense vlag erop! De mok is gemaakt van wit keramiek en is geschikt voor in de vaatwasser & magnetron. Haal de mok met Eldense vlag in huis voor €17,95. De levertijd is ongeveer twee weken.* Bestellen kan door via de knop hieronder het formulier in te vullen. Geef hierin aan op welk adres je woont.

Dopper Elden Online – Nu verkrijgbaar

Met de Elden Online Dopper drink je de hele dag genoeg water. Deze handige drinkfles neem je overal mee naar toe en kun je op twee manieren gebruiken. Alleen het bovenste dopje eraf draaien of net onder het witte onderdeel, zodat je uit een glaasje kan drinken. De levertijd is ongeveer twee weken.* Bestellen kan door via de knop hieronder het formulier in te vullen. Je hebt al een dopper in huis voor €24,95.

Teddybeer met Eldense boompjes – Verkrijgbaar

Deze zachte teddybeer heeft een klein tshirtje aan met de Eldense boompjes erop. Beer is gemaakt van synthetisch materiaal en heeft de volgende afmetingen: 15,5 cm (hoogte) x 18 cm (breedte). De teddybeer kost €21,95. De levertijd is ongeveer twee weken.* Bestellen kan door via de knop hieronder het formulier in te vullen. Geef hierin aan op welk adres je woont. *afbeelding kan afwijken van werkelijk product.

Baby bio rompertje – Nu verkrijgbaar

Frisse lucht voor kleine armpjes: romper met korte mouwen. Met handige details voor heel snel aan- en uittrekken. Leuk om zelf te kopen of cadeau te doen aan iemand anders. Voor meisjes, jongetjes en genderneutrale baby’s. Nu te bestellen voor €22,95. Geef in het formulier even aan hoe oud de baby is, welke kleur je graag wilt en wat je adres is.

  • gevouwen schoudernaden die eenvoudig wijder kunnen worden getrokken bij het aan- en uitkleden
  • 3 drukknopen van nikkelvrij metaal in het kruisje
  • stevige stofkwaliteit: 200g/m²
  • materiaal: 100 % katoen van biologische aanbouw (grijs gemêleerd: 85% katoen van biologische aanbouw, 15% viscose)
  • Verkrijgbaar in drie kleuren (lichtblauw, lichtroze en donkerblauw)
  • Naam van de baby op het rompertje drukken is mogelijk (geef dit aan in het bestelformulier)