Zwembad-radar – Waar neem jij een duik?

De zon schijnt, de lucht is blauw, laten we gezamenlijk onze zwembadjes weer opzetten, heel gauw.

Het is weer zomer en dat betekent dat we allemaal graag willen afkoelen in het zwembad. Helaas heeft niet iedereen de ruimte, tijd of geld voor een zwembad of kinderbadje in eigen tuin. Daarom is er nu de Zwembad-radar. Met de zwembad-radar bekijk je snel en gemakkelijk alle zwembaden in Elden. De zwembaden variëren van kinderbadje (>1m) tot grote vaste zwembaden. Met een beetje geluk, staat hier ook dit jaar weer het zwembad op.

Wil jij dus nog even een verfrissende duik nemen deze zomer, maar heb je geen zwembad? Kijk dan snel even op de zwembad-radar! Dan weet je direct bij welke buur jij even een drankje moet gaan doen.

Alle zwembaden van groot tot klein in Elden.

Wil je iets terug doen voor die goede buur, met dat heerlijke zwembad. Verras hem of haar dan met een leuk presentje uit onze Elden giftshop.


Alle zwembaden zijn vastgesteld door blauwherkenning in combinatie met de meest gangbare vormen van zwembaden. Deze zijn opgemaakt aan de hand van openbare satellietbeelden van Google Maps (2019). De aanwezigheid van de zwembaden is gebasseerd op voorgaande jaren en niet op de actuele aanwezigheid.