Over de webredactie

Rob de Groot

Ik ben Rob de Groot, 22 jaar en woon al mijn hele leven met veel plezier in Elden aan de Rijksweg. Elden vind ik een heerlijk dorp om te wonen, door de rust van een dorp met de stad dichtbij. Ik studeer Communicatie en Multimedia Design aan de Hogeschool van Amsterdam. Bij deze opleiding houd je je bezig met het bouwen van websites, opzetten van campagnes of ontwerpen van producten. Ik ben in Amsterdam gaan studeren om nieuwe mensen te leren kennen en omdat deze opleiding beter bij mij past dan die in Arnhem.

In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met mijn vakgebied. Ik bouw websites voor klanten van mijn moeder of ben aan het klooien met mijn 3D-printer. Mijn moeder doet de vormgeving van Hallo Elden en vertelde me dat ze op zoek waren naar een webredactie. Dit leek mij erg leuk om te doen. Samen met mijn beste vriend Kai ben ik gestart. Ik ken hem al mijn hele leven. Kai en ik hopen met onze creativiteit en inzet Elden Online tot een mooi online dorpsplein om te toveren.

Kai Weidemann

Ik ben Kai Weidemann, in 1997 geboren in Elden. Ik studeer Commerciële Economie aan de HAN in Arnhem en werk bij SKODA Nederland in Leusden als online marketeer. Je kunt mij kennen uit het dorp, aangezien Rob en ik hier al 22 jaar lang ronddwalen en wellicht van de collecte van de Dierenbescherming, die ik voor de 3e keer leid.

Ineke, de grafisch vormgever van Hallo Elden, lokte Rob en mij in de val om bij Elden Online te komen. Haha, nee grapje, maar via haar meldden wij ons aan. Ik heb ooit mijn maatschappelijke stage van de middelbare school bij de Dorpsvereniging gedaan en ik had lang geleden al een aandeel in de Dorpskrant met een zoekfoto (eerst Wie’st, daarna Waar’st). En nu start ik samen met Rob dus met Elden Online.