Fuchsia’s nieuw op Stekkenmarkt.


Elden – Zaterdag 25 mei 2019 om 10.00 uur start de markt waar belangstellenden plantstekken voor komend jaar kunnen kopen. Nieuw dit jaar is een assortiment aan fuchsia’s. Deze schitterende planten zijn geschikt voor de bestuivers onder de insecten. Daarnaast worden er ook enkele eenjarige bloemenstekken verkocht, belangrijk voor de bijen, hommels en vlinders.

De actieve tuinders van Volkstuinvereniging Elden zorgen voor stekken van aardbeien, tomaten, sla, biet, wortel, komkommer, pepers en paprika. Uiteraard zijn de stekken van fruitsoorten (framboos, aalbes en druif) ook aanwezig.

Geïnteresseerd in het kweken van een eigen verse bloemkool, broccoli of courgettes? Kom gerust; ook deze stekken zijn voorradig.

Graag maakt de Volkstuinvereniging geïnteresseerden deelgenoot van tuinier-enthousiasme. Hoe heerlijk is het om met plezier een eigen stek te zien groeien, waarna het resultaat te proeven is. Lekker gezond eten!

Volkstuinvereniging Elden beschikt over 75 tuinen, verdeeld over 2 locaties. Tuinen van 100m2 kunnen gehuurd worden, zodat iedereen de mogelijkheid heeft om zelf groente en fruit te verbouwen. Momenteel is er een wachtlijst voor nieuwe leden, al is de ervaring dat er elk jaar tuinen vrij komen. Aanmelding kan via de website.

De stekkenmarkt vindt plaats van 10.00 tot 12.00 uur aan het Perenlaantje.

Entree gratis. Betalen uitsluitend contant. Het is handig iets mee te nemen om de planten in te vervoeren.

Voor meer info, zie ook www.volkstuinvereniging-elden.nl

Noot voor de redactie:

Contactpersoon:

Ellen Weenk e.weenk@gmail.com

Tel.06-23856633