Dorpsborrel | Dorpsplatform Elden

Het bestuur van het Dorpsplatform Elden wil graag iedereen bedanken voor hun bezoek aan de Dorpsborrel van 2 april 2022. Wij zijn erg blij met de opkomst en met een heleboel nieuwe leden. Een gezellige en tegelijkertijd hele informatieve borrel, waar dorpsbewoners de 8 ensembles van het ‘Masterplan 2050 voor het behoud van de gebouwde geschiedenis en Landschap Elden’ op grote afdrukken konden bekijken. De auteurs van het Masterplan, de Eldense Parels, waren aanwezig om direct vragen te beantwoorden. Aanwezigen konden ook input en feedback achterlaten bij de ensembles. Wil je meer weten over het Masterplan 2050? Klik dan op de knop onder de foto’s om het hele plan te lezen.


Leden van het DPE

Leden zijn altijd als eerste op de hoogte en ontvangen de notulen van Openbare vergaderingen standaard in hun mailbox. Als lid denk en beslis jij mee over jouw eigen leefomgeving en maak je Elden samen met ons telkens nog een stukje mooier. Word direct lid en blijf op de hoogte van nieuwe bijeenkomsten en borrels. Lid worden is gratis en kan via de onderstaande knop. Meer info over het Dorpsplatform Elden U.A.? Klik op de knop daarnaast.


Volgende Openbare vergadering

Op 21 april is er weer een Openbare vergadering van het Dorpsplatform. We beloven weer een interessante invulling van de avond. We beginnen om 20:00 uur in het dorpshuis. De agenda wordt later bekendgemaakt. Vragen voor het Dorpsplatform? Mail naar dorpsplatform@elden.nl. Meer over de openbare vergaderingen van het DPE? Klik op de knop hieronder.