Dorpsplatform Elden U.A. (DPE)

Het Dorpsplatform Elden U.A. is een coöperatie die is ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel onder het KVK-nummer: 82201161.

Het bestuur

Het bestuur van het DPE bestaat uit: Hendrik (Voorzitter), Martijn (Penningmeester), Paul, Wilna & Kai (Secretaris).

Heb je interesse in het bestuur van het Dorpsplatform? Kom eens meevergaderen. Stuur een mail naar dorpsplatform@elden.nl met een korte motivatie of spreek één van ons aan op straat.

Wat doet het Dorpsplatform?

Het Dorpsplatform Elden is een bewonerscoöperatie die zich wil blijven inzetten voor ons unieke dorp.

Wij vinden dat het unieke dorpse karakter van Elden het waard is om te behouden èn te verrijken voor toekomstige generaties.

Dit willen wij realiseren door de Eldense gemeenschap te vertegenwoordigen en door te helpen bij het ontwikkelen van Eldense initiatieven die passen binnen onze dorpsvisie.

In tegenstelling tot de opgeheven Dorpsraad van de Dorpsvereniging Elden, vertegenwoordigd het Dorpsplatform alle Eldenaren en niet alleen leden van de coöperatie. Wel hebben leden van de coöperatie het recht om mee te bepalen over de toekomst van de coöperatie zelf en blijven leden via mail op de hoogte van bijeenkomsten en notulen.

Initiatief of pitch?

Heb jij een idee om Elden nog een stukje mooier te maken? Heb je hierbij hulp nodig van mede-Eldenaren of wil je jouw idee eens toetsen binnen een groep bewoners? Kom dan pitchen op een Openbare vergadering van het DPE. Hier krijg je 10 minuten de tijd om jouw idee te presenteren aan Elden. Mail je idee, opmerking, vraag of mededeling naar: dorpsplatform@elden.nl

Meer informatie

Klik op een knop hieronder voor meer informatie of directe toegang tot/over de onderstaande onderwerpen.Impressie van de afgelopen Dorpsborrel van het DPEKleine impressie van de eerste openbare vergadering