Verhuur

Om de zaal of de bestuurskamer te huren, stuur je reserveringsverzoek naar dorpshuis@elden.nl. Kijk in de kalender Bezetting-zaal of  Bezetting bestuurskamer wanneer deze beschikbaar of bezet is.

Zaal

Koffie-inloop Dorpshuis

De zaal van het Dorpshuis is te huur voor vergaderingen, exposities of lezingen van niet-commerciële instellingen, zoals de verenigingen van Elden. Het tarief bedraagt € 32 per dagdeel van 4 uur.

Omdat de Dorpsvereniging niet in een concurrentiepositie met de ondernemers in Elden willen komen, wordt de zaal alleen aan inwoners verhuurd voor besloten feestjes van kinderen (tot 12 jaar) en ouderen (vanaf 65 jaar). De Dorpsraad heeft voor deze twee groepen gekozen, omdat deze niet terecht kunnen in de kroeg of het café.

De zaal is geschikt voor ongeveer 60 à 70 gasten. Er staan tafels en stoelen en er is een kleine keuken met magnetron. De huurder moet zelf zorgen voor de catering, waarbij hij geacht wordt rekening te houden met de ondernemers in Elden. De zaal is alleen te huur voor rustige feesten zonder disco of live muziek. Het mag niet later worden dan 22.00 uur.

De huur voor de zaal bedraagt € 60 voor zes uur (dit is inclusief een uur ervoor voor versieren e.d. en een uur na afloop voor opruimen en schoonmaken). Ieder uur extra uur kost € 15.

Bestuurskamer

De bestuurskamer van het Dorpshuis is te huur voor vergaderingen van niet-commerciële instellingen. Het tarief bedraagt € 14 per dagdeel van 4 uur. Ook bedrijven kunnen van de bestuurskamer gebruik maken. Zij betalen een tarief van € 27 per dagdeel.

De bestuurskamer van het Dorpshuis is een prima vergaderruimte voor groepen tot 12 personen. Koffie, thee en wifi zijn gratis beschikbaar, net zoals parkeerruimte op de Brink. Vraag bij je reservering naar de mogelijkheden ten aanzien van catering. Er zijn verschillende eetgelegenheden binnen 100 meter van het Dorpshuis.