Sing-a-long Kerstconcert

Zondagmiddag 18 december 2016 om 16.00 uur organiseert Muziekvereniging Crescendo het inmiddels traditionele kerstconcert in de Lucaskerk in Elden. Dit jaar zullen vocalisten Inge en Martijn Schenk uit Huissen een aantal solonummers ten gehore brengen, maar ook het publiek uitnodigen om gezellig mee te zingen met de bekende kerstnummers.

Verheug u op herkenbare populaire kerstdeuntjes als All I want for Christmas, Do they know it’s Christmas en Let it snow waarbij u luidkeels kunt meezingen. Maar leun ook ontspannen achterover en luister naar het orkest en naar solozang.

Inge en Martijn Schenk delen hun liefde voor elkaar en voor muziek. Zij hebben ervaring bij diverse koren als (solo)zangers, als muzikant en dirigent. ‘We vinden het geweldig dat wij met Crescendo in de mooiste tijd van het jaar muziek mogen delen met zovelen!’

Behalve het Harmonieorkest, dat onder leiding staat van Sander Waamelink, zal ook het leerlingenorkest onder leiding van Chiel Zomer van zich laten horen met zowel kerstmuziek als vrolijke deuntjes.

Redactie Elden Online

Hoofdredacteur Hallo Elden | Elden Online