Kerstconcert Crescendo

Samen Kerst beleven

Weet u al hoe u dit jaar de kerst viert? Samen naar de kerk met kerstzang; op de bank met een goede film; terugblikkend op het afgelopen jaar en vooruitkijkend naar het eind van het jaar? Of actief in de keuken met kerstmuziek op de achtergrond? Crescendo-Elden-Arnhem geeft graag de opmaat naar de kerst met een concert op zondagmiddag 17 december om 14.30 uur in de Lucaskerk in Elden.

Crescendo neemt u mee in een concert met veel afwisseling. We kijken terug op het afgelopen jaar en de ereleden waar we afscheid van hebben moeten nemen met Leningrad van Billy Joel. De themamuziek van de film Schindler’s List is gevoelig en indringend. What a wonderful world benadrukt maar weer eens dat de wereld zo slecht nog niet is en Jesus Christ Superstar borduurt verder op het dramatische leven van het kerstkind. Natuurlijk mag Chris Rea niet ontbreken met Driving home for Christmas. We hopen niet dat u nachtmerries overhoudt van A Nightmare before Christmas en sluiten af met stemmige kerstmuziek en de beste wensen voor het nieuwe jaar! Het harmonieorkest staat dit keer onder leiding van Geert Jan Dijkerman. Het leerlingenorkest onder leiding van Chiel Zomer zal laten horen wat ze de afgelopen tijd geleerd hebben. Naast kerstliedjes als Jingle Bells en O Dennenboom klinkt ook toepasselijke muziek van de film Frozen.

De leden van Crescendo ontmoeten u graag na het kerstconcert met Glühwein en warme chocolademelk. De entree is gratis. Een vrijwillige bijdrage wordt zeer op prijs gesteld.

Praktische informatie Datum en tijd: zondag 17 december 2017 14.30 uur Locatie: Lucaskerk Elden Entree: een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

Voor meer info: www.crescendo-elden-arnhem.nl of info@crescendo-elden-arnhem.nl