Muziek bij de buren


Evenementgegevens

  • Datum:

Muziek bij de Buren is hét huiskamerfestival van Nederland. Op zondagmiddag 2 februari 2020 veranderen huiskamers in Arnhem, Roosendaal, Rotterdam, Sneek, Uden, Vlaardingen en Weert in intieme podia en kan iedereen luisteren naar bijzondere optredens van lokale talenten.

Je ontmoet niet alleen de muzikanten, maar maakt ook kennis met de stad en haar gastvrije bewoners. In verschillende huiskamers door de hele stad kun je luisteren naar uiteenlopende muziekgenres; van jazz tot klassiek, van singer-songwriter tot elektronische beats.

De optredens zijn allemaal gratis te bezoeken.

Bezoek de site

De steden
Muziek bij de Buren vindt op 2 februari 2020 plaats in Arnhem, Roosendaal, Rotterdam, Sneek, Uden, Vlaardingen en Weert. Benieuwd of jouw stad een volgende editie (weer) meedoet? Houd onze website en social media goed in de gaten!

Over Muziek bij de Buren
Muziek bij de Buren is in 2013 gestart om lokale muzikanten een podium te bieden en bij te dragen aan hun ontwikkeling. Daarnaast willen wij bewoners stimuleren de deur voor elkaar open te zetten en gezamenlijk – zonder financiële drempels – met cultuur bezig te zijn. Het festival wil de leefbaarheid binnen de verschillende wijken bevorderen en laat zien hoe gastvrij de stad en haar bewoners zijn.

De organisatie
Muziek bij de Buren is een initiatief van Stichting Muziek bij de Buren. Onze stichting ondersteunt steden bij het opzetten van een eigen editie. Elke editie wordt door een lokaal team georganiseerd samen met vele samenwerkingspartners, zoals muziek- en welzijnsorganisaties. Samen werken wij aan een muzikaler en gastvrijer Nederland. De organisatie van Muziek bij de Buren landelijk is in handen van Productiehuis026.